Workshops schilderen en tekenen

Intuïtief & Mindful

Inschrijven nieuwsbrief

Op de hoogte blijven van Praktijk Denise?

  Reacties op “Workshop Schilderen in de natuur”

  “Aan het begin was het moeilijk om vanuit intuïtie te schilderen, maar met de persoonlijke begeleiding van Denise ging dit steeds beter. Het eindresultaat heeft mij dan ook erg verrast; een weerspiegeling van gedachten en gevoel op dat moment.
  Een zeer inspirerende middag!”

  “Mooie ervaring! Genoten van een dagje ontspannen in de natuur. Zonder veel ervaring te hebben met schilderen heb ik door de handige tips in verschillende stappen een mooi resultaat kunnen creëren. De workshop is een aanrader voor iedereen!”

  Workshop Schilderen in de natuur

  Met een groep of als bedrijfsuitje!

  Als beeldend therapeut nodig ik iedereen uit om eens aan de slag te gaan met kwasten, verf, kleuren en schildersdoeken. Tijdens deze workshops staan we zelfs midden in de natuur! Een leuke kans om dit eens te proberen! Creativiteit kan bij iedereen gestimuleerd worden.

  Open minded

  Tijdens het schilderen in de natuur wordt je uitgenodigd om zonder vooropgezet plan aan de slag te gaan! Vaak kom je hierdoor tot verrassende inzichten. Vanuit nieuwsgierigheid en een open blik maak je jouw eigen kunstwerk!

  Met hoofd, hart en handen

  Het gaat erom even los te komen van het denken. Hierdoor spreek je tijdens het werken meer je rechterhersenhelft aan. Daarmee je intuïtie, creativiteit en gevoel.

  Je intuïtie is eigenlijk het gevoelsmatig weten, zonder erover te hoeven nadenken. Je hebt het vast wel eens wanneer je zonder het precies te weten toch de goede weg ingeslagen bent. Door niet alles vanuit kennis en weten te ondernemen creëer je rust in je hoofd die vaak al veel aandacht vraagt!

  Onbevangen

  Door zonder plan aan de slag te gaan heb je toch wel een beetje vertrouwen nodig. Vertrouwen om zomaar intuïtief te beginnen. Deze intuïtie hebben we allemaal. Het is alleen vaak ondergesneeuwd, omdat we ons denken maar moeilijk kunnen loslaten. Het denken hebben we hard nodig om onze kennis te raadplegen of keuzes te maken. Ook kan het denken sterk aanwezig zijn met zijn kritische blik of onzekerheid.

  Inspirerend

  De rustige omgeving helpt om onze intuïtie de ruimte te geven. Het hoeft niet perfect of precies te passen bij het plaatje wat je had bedacht.
  Er ontstaat juist iets nieuws. Dit is heel inspirerend om op nieuwe ideeën te komen of nieuwe kwaliteiten te herkennen.

  Durf jij het aan? 😉

  Aanmelden voor Workshop

  €35,- inclusief alle materialen, koffie/thee en wat lekkers